Репозиторій ВТЕІ
id: 28793
Назва: Розробка технології виробництва фалафелю з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами КП «Їдальня №33»)
Автори: Святий О. В.
Ключові слова: фалафель, технологія, удосконалення, сировина, нут, буряк, якість, властивості
Дата публікації: 2023-07-10 17:10:16
Останні зміни: 2023-07-10 17:10:16
Рік видання: 2023
Аннотація: В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виготовлення фалафелю. Встановлено, що для приготування фалафелю з додаванням нетрадиційної сировини використовують наступну сировину: нут, буряк, цибулю, тахіну, кінзу, зіру, олію.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28793
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28793.pdf Розмір : 780765 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити