id: | 28796 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологій виробництва пісочно-відсаджувального печива підвищеної харчової цінності (за матеріалами магазину-пекарні "Bulki") |
Автори: | Повзун Н. М. |
Ключові слова: | пісочно-відсаджувальне печиво, харчова цінність, добавка білково-мінеральна, крохмаль, технологія, якість, показники |
Дата публікації: | 2023-07-10 17:15:48 |
Останні зміни: | 2023-07-10 17:15:48 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Удосконалено рецептуру та технологію пісочно-відсаджувального печива, що виготовляється на базі потужностей магазині-пекарні "Вulki", шляхом додавання 5% від маси борошна ДБМ та часткової заміни пшеничного борошна крохмалем картопляним. Проведено порівняльну характеристику властивостей нового виробу з контрольним, у результаті чого виявлено значне підвищення харчової цінності та покращення органолептичних властивостей удосконаленої продукції. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28796 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28796.pdf Розмір : 802674 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|