Репозиторій ВТЕІ
id: 28796
Назва: Удосконалення технологій виробництва пісочно-відсаджувального печива підвищеної харчової цінності (за матеріалами магазину-пекарні "Bulki")
Автори: Повзун Н. М.
Ключові слова: пісочно-відсаджувальне печиво, харчова цінність, добавка білково-мінеральна, крохмаль, технологія, якість, показники
Дата публікації: 2023-07-10 17:15:48
Останні зміни: 2023-07-10 17:15:48
Рік видання: 2023
Аннотація: Удосконалено рецептуру та технологію пісочно-відсаджувального печива, що виготовляється на базі потужностей магазині-пекарні "Вulki", шляхом додавання 5% від маси борошна ДБМ та часткової заміни пшеничного борошна крохмалем картопляним. Проведено порівняльну характеристику властивостей нового виробу з контрольним, у результаті чого виявлено значне підвищення харчової цінності та покращення органолептичних властивостей удосконаленої продукції.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28796
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28796.pdf Розмір : 802674 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити