id: | 28797 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології приготування піци з використанням регіональної сировини (за матеріалами піцерії "Чілі Піца") |
Автори: | Олійник Р. С. |
Ключові слова: | піца, технологія, рецептура, регіональна сировина, щука, смородина, якість, показники |
Дата публікації: | 2023-07-10 17:17:28 |
Останні зміни: | 2023-07-10 17:17:28 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Для удосконалення рецептурного складу і, відповідно, технології приготування піци "Маргарита" запропоновано додати до рецептури шматочки щуки відварної, соус Біле вино, листя салату Айсберг, огірок, перепелині яйця, червону смородину, що є регіональною сировиною. В умовах погіршення екологічної ситуації це сприятиме зміцненню імунітету та регулюванню обмінних процесів у організмі людини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28797 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28797.pdf Розмір : 745568 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|