Репозиторій ВТЕІ
id: 28797
Назва: Удосконалення технології приготування піци з використанням регіональної сировини (за матеріалами піцерії "Чілі Піца")
Автори: Олійник Р. С.
Ключові слова: піца, технологія, рецептура, регіональна сировина, щука, смородина, якість, показники
Дата публікації: 2023-07-10 17:17:28
Останні зміни: 2023-07-10 17:17:28
Рік видання: 2023
Аннотація: Для удосконалення рецептурного складу і, відповідно, технології приготування піци "Маргарита" запропоновано додати до рецептури шматочки щуки відварної, соус Біле вино, листя салату Айсберг, огірок, перепелині яйця, червону смородину, що є регіональною сировиною. В умовах погіршення екологічної ситуації це сприятиме зміцненню імунітету та регулюванню обмінних процесів у організмі людини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28797
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28797.pdf Розмір : 745568 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити