id: | 28799 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології приготування кондитерських виробів з білково-горіхового тіста (за матеріалами пекарні «Корона») |
Автори: | Пастущак Н. І. |
Ключові слова: | білково-горіхове тісто, технологія, емульгатори, рецептура, показники, піна, якість |
Дата публікації: | 2023-07-10 17:20:25 |
Останні зміни: | 2023-07-10 17:20:25 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В роботі досліджено вплив технологічних чинників на якість отриманих виробів, обґрунтовано технологічні параметри та наведена рецептура приготування збивного горіхового тіста з використанням емульгаторів. На підставі досліджених органолептичних показників одержаної продукції визначено, що найбільш ефективним емульгаторм є Е471. Розроблено технологічна документація на новий виріб, виконано ряд виробничих проробок. Визначена харчова цінність виробу досить висока за рахунок значного вмісту вуглеводів. Проте, висока енергетична цінність передбачає обмеження у споживанні людьми, хворими на цукровий діабет та ожиріння. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28799 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28799.pdf Розмір : 653934 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|