id: | 28800 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба з використанням функціональних добавок |
Автори: | Щур О. В. |
Ключові слова: | бездріжджовий хліб, технологія, удосконалення, льон, кунжут, порошок капусти, хімічний склад |
Дата публікації: | 2023-07-10 17:21:44 |
Останні зміни: | 2023-07-10 17:21:44 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В роботі оптимізовано рецептурний склад бездріжджового хліба з борошна пшеничного, в результаті чого збалансовано хімічний склад хліба за ессенціальними нутрієнтами і одночасно замінено цукор білий кристалічний та жир в базовій рецептурі виробу. Визначено, що оптимальне дозування порошку з капусти становить 10 %, насіння кунжуту – 3 % та льону – 1 % до маси борошна. За даного дозування виключено повністю цукор і жир з рецептури і збагачено хімічний склад хліба. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28800 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28800.pdf Розмір : 602975 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|