id: | 28803 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з екстрактами дикорослої сировини (на матеріалах пекарні, ФОП Білохатнюк В.О.) |
Автори: | Ільніцька В. П. |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби, дикоросла сировина, ревінь, чорна бузина, властивості, технологія |
Дата публікації: | 2023-07-11 09:25:40 |
Останні зміни: | 2023-07-11 09:25:40 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виробництва хлібобулочних виробів з екстрактами дикорослої сировини, саме тому у якості добавки було обрано чорну бузину та ревінь, адже хімічний склад і властивості бузини чорної та ревеню позитивно впливають на біологічну цінність та зовнішній вигляд готових виробів. Проаналізовано діючу технологію виробництва хлібобулочних виробів у пекарні ФОП Білохатнюк В.О., виробляють хлібобулочні вироби безопарним способом, за традиційною технологією, що цілком задовольняє виробництво удосконаленого продукту. Обгрунтовано технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів з екстрактами дикорослої сировини. Екстракти чорної бузини і ревеню було обрано через харчову цінність і їх корисні властивості. Дана сировина вирощується в Україні та є доступною в ціні. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28803 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28803.pdf Розмір : 783843 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|