Репозиторій ВТЕІ
id: 28804
Назва: Удосконалення технології виробництва фруктового концентрату (на матеріалах ТОВ «АГРАНА ДЖУС УКРАЇНА»)
Автори: Коренюк А. О.
Ключові слова: технологія виробництва, фруктовий концентрат, екстракт кориці, концентрування, випарювання, якість
Дата публікації: 2023-07-11 09:27:49
Останні зміни: 2023-07-11 09:27:49
Рік видання: 2023
Аннотація: Удосконалено технологічний процес виробництва концентрованого яблучного соку шляхом додавання екстракту кориці, досліджено технологічну схему його приготування, органолептичні показники якості розробленого продукту та його харчову цінність. Встановлено, що отриманий продукт володіє специфічними органолептичними та хімічними властивостями. Шляхом концентрування вміст розчинних сухих речовин у соку яблучному підвищено до 70-75% і відповідно зменшено об’єм його в порівнянні з натуральним в 5-6 разів, що має ключове значення для перевезення і тривалого зберігання продукту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28804
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28804.pdf Розмір : 775497 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити