id: | 28806 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва страв з курятини з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ресторану "Brewmen") |
Автори: | Сабатович В. М. |
Ключові слова: | страва, курятина, технологія, рецептура, листя лободи, листя кропиви, борошно з кореневищ пирію, насіння гарбуза, січені волоські горіхи |
Дата публікації: | 2023-07-11 09:36:12 |
Останні зміни: | 2023-07-11 09:36:12 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Удосконалено технологію виробництва страв курятини з використанням нетрадиційної сировини, а саме на основі рецептури січені котлети з бройлерів-курчат створено рецептуру хлібця м’ясного з курятини з додаванням листя лободи, листя кропиви, борошна з кореневищ пирію та насіння гарбуза, січених волоських горіхів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28806 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28806.pdf Розмір : 797259 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|