Репозиторій ВТЕІ
id: 28808
Назва: Розробка заходів щодо зниження собівартості продукції на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану "Лезгинка")
Автори: Жук Т. М.
Ключові слова: витрати, собівартість, управління, класифікація, фактори зниження, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2023-07-11 10:25:02
Останні зміни: 2023-07-11 10:25:02
Рік видання: 2023
Аннотація: В умовах складності, багатогранності та динамізму сучасного підприємницького середовища собівартість продукції стає найважливішим об’єктом управління. У зв’язку з цим удосконалення всіх етапів управління витратами набуває особливого значення як база економічних методів управління рестораном у цілому і його підрозділами. Від рівня та динаміки цього показника, що характеризує виробництво залежить ефективність формування національного доходу на рівні держави загалом. Оптимізація витрат дозволить істотно знизити собівартість продукції і підвищити конкурентоздатність ресторану в цілому. Особливого значення визначення витрат набуває на етапі відтворення потужності, що потребує як капітальних, так і поточних витрат. Наслідком процесу вивчення та вирішення цього питання стала поява досить великої кількості робіт, присвячених питанням оптимізації витрат та зниження собівартості.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28808
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28808.pdf Розмір : 798463 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити