id: | 28808 |
---|---|
Назва: | Розробка заходів щодо зниження собівартості продукції на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану "Лезгинка") |
Автори: | Жук Т. М. |
Ключові слова: | витрати, собівартість, управління, класифікація, фактори зниження, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2023-07-11 10:25:02 |
Останні зміни: | 2023-07-11 10:25:02 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В умовах складності, багатогранності та динамізму сучасного підприємницького середовища собівартість продукції стає найважливішим об’єктом управління. У зв’язку з цим удосконалення всіх етапів управління витратами набуває особливого значення як база економічних методів управління рестораном у цілому і його підрозділами. Від рівня та динаміки цього показника, що характеризує виробництво залежить ефективність формування національного доходу на рівні держави загалом. Оптимізація витрат дозволить істотно знизити собівартість продукції і підвищити конкурентоздатність ресторану в цілому. Особливого значення визначення витрат набуває на етапі відтворення потужності, що потребує як капітальних, так і поточних витрат. Наслідком процесу вивчення та вирішення цього питання стала поява досить великої кількості робіт, присвячених питанням оптимізації витрат та зниження собівартості. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28808 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28808.pdf Розмір : 798463 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|