Репозиторій ВТЕІ
id: 28832
Назва: Удосконалення технології виробництва плодово-ягідного морозива (на матеріалах ресторану при готелі "TUI Blu Nevis Hotel")
Автори: Лисенко Б. А.
Ключові слова: плодово-ягідне морозиво, банан, ківі, полуниця, кавун, технологія, якість
Дата публікації: 2023-07-11 12:19:11
Останні зміни: 2023-07-11 12:19:11
Рік видання: 2023
Аннотація: Визначено хімічний склад та функціонально-технологічні властивості основної сировини для виробництва морозива (бананів, ківі, полуниці, кавуна), які обумовили доцільність використання даних плодів та ягід в технології приготування плодово-ягідного морозива. Оптимізовано рецептурний склад морозива зі смаком полуниці та банану, в результаті чого збалансовано хімічний склад морозива. Встановлено позитивний вплив ванільного цукру на органолептичні і фізико-хімічні показники якості кінцевого продукту і, як наслідок, збільшення його попиту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28832
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28832.pdf Розмір : 707011 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити