Репозиторій ВТЕІ
id: 28834
Назва: Удосконалення технології виробництва шоколадних цукерок (на матеріалах ТОВ "СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ")
Автори: Медвідь А. В.
Ключові слова: шоколадні цукерки, гарбузове насіння, технологія виробництва шоколадних цукерок, якість цукерок
Дата публікації: 2023-07-11 12:22:12
Останні зміни: 2023-07-11 12:22:12
Рік видання: 2023
Аннотація: Відповідно до мети та завдань кваліфікаційної роботи було визначено фізико-хімічні властивості та органолептичні показники якості сировини та готового виробу; розроблено нову рецептуру шоколадних цукерок з гарбузовим насінням «Гарбузик», яка покращує харчову цінність, а саме: збагачує білками, вітамінами та покращує роботу суглобів. Було складено нову технологічну схему виробництва шоколадних цукерок з гарбузовим насінням.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28834
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28834.pdf Розмір : 587888 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити