id: | 28834 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва шоколадних цукерок (на матеріалах ТОВ "СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ") |
Автори: | Медвідь А. В. |
Ключові слова: | шоколадні цукерки, гарбузове насіння, технологія виробництва шоколадних цукерок, якість цукерок |
Дата публікації: | 2023-07-11 12:22:12 |
Останні зміни: | 2023-07-11 12:22:12 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Відповідно до мети та завдань кваліфікаційної роботи було визначено фізико-хімічні властивості та органолептичні показники якості сировини та готового виробу; розроблено нову рецептуру шоколадних цукерок з гарбузовим насінням «Гарбузик», яка покращує харчову цінність, а саме: збагачує білками, вітамінами та покращує роботу суглобів. Було складено нову технологічну схему виробництва шоколадних цукерок з гарбузовим насінням. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28834 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28834.pdf Розмір : 587888 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|