id: | 28844 |
---|---|
Назва: | Тенденції розвитку закладів швидкого харчування в Україні (за матеріалами піцерії "Челентано") |
Автори: | Ільчишин В. С. |
Ключові слова: | розвиток, ресторанний бізнес, заклади швидкого харчування, швидке обслуговування |
Дата публікації: | 2023-07-11 12:52:17 |
Останні зміни: | 2023-07-11 12:52:17 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Актуальність написання даної кваліфікаційної роботи зумовлена тим, що заклади швидкого харчування, як один з напрямків розвитку ресторанної справи, мають вже певний досвід щодо забезпечення попиту споживачів, стандартизація їх меню дозволяє значно прискорити процес обслуговування. Метою даного дослідження є аналіз сучасних напрямків та тенденцій розвитку мережі підприємств швидкого харчування. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28844 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28844.pdf Розмір : 188694 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|