id: | 28845 |
---|---|
Назва: | Сучасні технології обслуговування в ресторанному господарстві (за матеріалами Комбінату громадського харчування Красилівської райспоживспілки, ресторан "Колос") |
Автори: | Кирилюк О. В. |
Ключові слова: | обслуговування, технологія, ресторанний бізнес, методи, способи, стилі обслуговування |
Дата публікації: | 2023-07-11 12:53:42 |
Останні зміни: | 2023-07-11 12:53:42 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Актуальність теми даної кваліфікаційної роботи полягає в тому, що для зміцнення конкурентних позицій на ринку, підвищення іміджу закладу ресторатори повинні працювати над підвищенням якості та культури обслуговування. Підвищення цих двох основних складових, зазвичай, відбувається через впровадження сучасних технологій обслуговування. Впровадження сучасних технологій обслуговування – це один із основних чинників підвищення сервісу ресторану та підвищення ефективності діяльності. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28845 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28845.pdf Розмір : 182088 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|