id: | 28883 |
---|---|
Назва: | Формування фірмового стилю в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "T-Bone") |
Автори: | Вакановський О. Л. |
Ключові слова: | імідж, фірмовий стиль, конкурентоспроможність, торгова марка, логотип, фірмовий знак |
Дата публікації: | 2023-07-11 17:16:37 |
Останні зміни: | 2023-07-11 17:16:37 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Значення фірмового стилю для підприємств ресторанного бізнесу є визначальним в умовах стрімкого його розвитку. Фірмовий стиль являється обличчям закладу ресторанного господарства і саме за його заклад створює перше враження на відвідувачів. Фірмовий стиль посилює ефективність рекламної комунікації із споживачами і дозволяє підвищити ефективність рекламних та маркетингових інвестицій у бренд. Фірмовий стиль підвищує довіру у споживачів та сприяє підвищенню загального іміджу та репутації закладу на ринку ресторанних послуг. У результаті, фірмовий стиль сучасного закладу ресторанного бізнесу формує його імідж та допомагає споживачеві виокремити заклад серед конкурентів, а також, що найважливіше, швидко відрізнити продукцію та послуги цього підприємства від пропозицій конкурентів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28883 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28883.pdf Розмір : 789211 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|