Репозиторій ВТЕІ
id: 28890
Назва: Стратегічна модель управління інноваційним розвитком підприємств ресторанного господарства (за матеріалами кафе "Мясожор")
Автори: Василенко Л. Д.
Ключові слова: стратегія, управління, модель управління, розвиток, ресторан, ресторанне господарство
Дата публікації: 2023-07-12 11:36:44
Останні зміни: 2023-07-12 11:36:44
Рік видання: 2022
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розглянуто сутність та види стратегічного управління в закладах ресторанного господарства. Обґрунтовано інноваційний розвиток підприємств ресторанного господарства та види управління ним. Проведено аналіз конкурентоспроможності кафе "Мясожор" та оцінку основних методів управління. Визначено стратегічні напрямки розвитку досліджуваного розвитку. Здійснено розробку та застосування стратегічної моделі управління інноваційним розвитком підприємства ресторанного господарства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28890
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28890.pdf Розмір : 292929 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити