id: | 28914 |
---|---|
Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Житомир (об’єкт дослідження - ресторан японської кухні та суші-бар. Впровадження новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів) |
Автори: | Кухаренко О. В. |
Ключові слова: | японська кухня, комплексний заклад ресторанного господарства, ресторан, гідробіонти, соус, ефективність проєкту |
Дата публікації: | 2023-07-12 16:50:02 |
Останні зміни: | 2023-07-12 16:50:02 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Даний кваліфікаційний проєкт присвячено техніко-економічному обґрунтуванню проєкту комплексного закладу ресторанного господарства японської кухні у місті Житомир із впровадженням новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28914 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 55 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28914.pdf Розмір : 171940 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|