id: | 28920 |
---|---|
Назва: | Підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємства ресторанного господарства (за матеріалами бару-магазину "Добродій" (ФОП Цимбалюк О.А.)) |
Автори: | Калінодрузь Л. П. |
Ключові слова: | трудовий потенціал, персонал, продуктивність праці, заклад ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2023-07-12 17:09:03 |
Останні зміни: | 2023-07-12 17:09:03 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Кваліфікаційна робота містить дослідження теоретичних та практичних аспектів формування та ефективності використання трудового потенціалу на підприємствах ресторанного господарства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28920 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28920.pdf Розмір : 313682 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|