Репозиторій ВТЕІ
id: 28926
Назва: Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства м. Вінниця (за матеріалами траторії "TerraMare" (ФОП Пацар Т.А.))
Автори: Куліш Г. Ю.
Ключові слова: кулінарний тренд, тренд, молекулярна кухня, су-від
Дата публікації: 2023-07-13 12:17:52
Останні зміни: 2023-07-13 12:17:52
Рік видання: 2021
Аннотація: Кваліфікаційна робота містить дослідження сучасних кулінарних трендів в закладах ресторанного господарства, а також сучасні тренди в ресторанному бізнесі в цілому.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28926
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28926.pdf Розмір : 943598 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити