id: | 28926 |
---|---|
Назва: | Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства м. Вінниця (за матеріалами траторії "TerraMare" (ФОП Пацар Т.А.)) |
Автори: | Куліш Г. Ю. |
Ключові слова: | кулінарний тренд, тренд, молекулярна кухня, су-від |
Дата публікації: | 2023-07-13 12:17:52 |
Останні зміни: | 2023-07-13 12:17:52 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Кваліфікаційна робота містить дослідження сучасних кулінарних трендів в закладах ресторанного господарства, а також сучасні тренди в ресторанному бізнесі в цілому. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28926 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28926.pdf Розмір : 943598 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|