Репозиторій ВТЕІ
id: 28946
Назва: Концепції та ресторанний креатив = Concepts and restaurant creativity
Автори: Постова В. В.
Ключові слова: ресторанний бізнес, концепції, тренди, ресторанний креатив, інновації
Дата публікації: 2023-07-14 14:56:46
Останні зміни: 2023-07-14 14:56:46
Рік видання: 2023
Аннотація: Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо сучасних концепцій та форматів закладів ресторанного бізнесу; формування концептуальної атмосфери та гастрономічного бренду закладів ресторанного бізнесу; сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну ресторанної продукції; авангардних технологій сервісу та ексклюзивних послуг.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28946
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 25 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28946.pdf Розмір : 302127 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити