Репозиторій ВТЕІ
id: 28958
Назва: Удосконалення технології виробництва плавленого сиру "Янтар" (за матеріалами ТОВ "Літинський молокозавод")
Автори: Васильківський А. Р.
Ключові слова: технологія виробництва сирів, сир, якість сирів, безпека молочних продуктів, плавлення сирів, солеплавитель
Дата публікації: 2023-07-19 13:14:08
Останні зміни: 2023-07-19 13:14:08
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі запропоновано внести до складу плавленого сиру зерна кіноа - продукту 21 століття. Зерна кіноа містять необхідну кількість повноцінного білка. Збалансований амінокислотний склад кіноа дає змогу засвоюватись організмом так само легко, як грудне молоко. При регулярному вживанні кіноа знижується рівень цукру в крові. Підібрано технологічне обладнання виробництва плавленого сиру.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28958
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28958.pdf Розмір : 179367 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити