id: | 28960 |
---|---|
Назва: | Розробка інноваційних технологій сиру "Сметанковий" з добавками прованських трав (за матеріалами ТОВ Хмільницький завод сухого знежиреного молока "МОЛОЧНИЙ ВІЗИТ") |
Автори: | Шнайдер Л. А. |
Ключові слова: | сир, технологія сирів, прованські трави, НАССР, якість сирів, безпека молочної продукції |
Дата публікації: | 2023-07-19 13:29:35 |
Останні зміни: | 2023-07-19 13:29:35 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі було розглянуто та досліджено практичні та теоретичні навички забезпечення розвитку підприємства на основі впровадження нового асортименту продукції ТОВ Хмільницький завод СЗМ «Молочний візит». Розглянуто особливості сировини та виробництво твердих сичугових сирів, вимоги до якості сировини та нормативна документація, що їм відповідає. В другому розділі було розроблено нову технологію виробництва сиру Сметанкового з прованськими травами. Проведено дослідження фізико-хімічних, органолептичних показників молоко-сировини та готової продукції. Також було розроблено апаратурно-технологічну схему виробництва сиру Сметанкового з прованськими травами. Удосконалено технологію виробництва сиру, завдяки внесенню в рецептуру рослинної добавки – прованських трав. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28960 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28960.pdf Розмір : 186692 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|