id: | 28963 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології та асортименту пісочно-відсаджувального печива (за матеріалами ТОВ "СОЛОДКА МРІЯ ВІННИЦЯ") |
Автори: | Ільящук А. О. |
Ключові слова: | печиво, пісочно-відсадне тісто, якість печива, безпека кондитерських виробів, матриці |
Дата публікації: | 2023-07-19 14:00:49 |
Останні зміни: | 2023-07-19 14:00:49 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | У результаті розробки кваліфікаційної роботи виконано аналіз літератури, періодичних видань, праць та досліджень щодо технології виготовлення пісочно-відсадного печива. Запропоновано використання нетрадиційної сировини задля збагачення мінерально-вітамінного складу та підвищення рівню клітковини печиві, покращення структурно-механічних властивостей тіста, шляхом змішування пшеничного борошна з кунжутним, амарантовим борошном, шротом розторопші. Варіацією класичної рецептури відсадного печива є вироби збагачені вітчизняною БАД "Карателька", що допомагає закривати потребу у бета-каротині, насичених жирних кислотах та вітаміні Е. Результатом роботи є декілька експериментальних зразків пісочних виробів з функціональними додатками, що підвищують їх біологічну та харчову цінність. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28963 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 34 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28963.pdf Розмір : 185539 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|