Репозиторій ВТЕІ
id: 28974
Назва: Інноваційні технології ресторанної продукції = Innovative technologies of restaurant products
Автори: Семко Т. В., Іваніщева О. А.
Ключові слова: ресторанна продукція, інновації, самостійна робота, індивідуальні завдання, питання, самоконтроль, критерії
Дата публікації: 2023-08-28 13:56:37
Останні зміни: 2023-08-28 13:56:37
Рік видання: 2023
Аннотація: Самостійна робота з дисципліни «Інноваційні технології ресторанної продукції» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється здобувачем вищої освіти не в аудиторії і без присутності викладача. Самостійній роботі передують лекції, на яких розглядаються базові та проблемні положення навчальної дисципліни. Кожна з тем, що представлена до вивчення, має уніфіковану структуру викладання матеріалу. Спочатку наводиться назва теми, головні питання відповідно до програми навчальної дисципліни, на які необхідно звернути увагу при вивченні матеріалу. Наприкінці теми наведений перелік рекомендованої літератури (основної та додаткової).
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28974
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 27 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28974.pdf Розмір : 444792 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити