Репозиторій ВТЕІ
id: 28975
Назва: Інноваційні технології ресторанної продукції = Innovative technologies of restaurant products
Автори: Семко Т. В., Іваніщева О. А.
Ключові слова: ресторанна продукція, технології, інновації, обладнання, тематичний план, програма, критерії
Дата публікації: 2023-08-28 13:59:17
Останні зміни: 2023-08-28 13:59:17
Рік видання: 2023
Аннотація: Метою вивчення дисципліни «Інноваційні технології ресторанної продукції» є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо технології виробництва інноваційних продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини, ознайомлення з етапами, методами розробки і впровадження в закладах ресторанного господарства нових науково обґрунтованих технологій. Вивчення дисципліни базується на поєднанні різноманітних форм навчального процесу: лекцій, лабораторних занять, самостійної роботи здобувачів вищої освіти.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28975
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 31 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28975.pdf Розмір : 476580 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити