id: | 28979 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва соусів із використанням регіональної сировини (на матеріалах ресторану «Хочу з’їсти&Реберня на Михайлівській») |
Автори: | Шелест В. В. |
Ключові слова: | соуси, майонез, регіональна сировина, порошок печериць, шиїтаке, рейша, технологія, якість |
Дата публікації: | 2023-08-28 15:24:21 |
Останні зміни: | 2023-08-28 15:24:21 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Розробка соусу «Грибний» на майонезній основі виконує одразу декілька важливих завдань, які перед собою ставить заклад громадського харчування «Хочу з’їсти & Реберня на Михайлівській». З одного боку, розроблений соус зможе збільшити користь став закладу, оскільки він є кориснішим, а також містить на третину менше жирів, ніж майонез. З іншого боку, добавка у вигляді порошків із печериць, шиїтаке та рейші зможе змінити смак страв, до яких додавався би цей соус. Це відкрило би простір для розробки нових позицій у меню закладу та, як наслідок, збільшення прибутку підприємства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28979 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 52 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28979.pdf Розмір : 795120 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|