id: | 28980 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва карамелі (на матеріалах ТОВ «Вінницька цукерка») |
Автори: | Шевчук Г. С. |
Ключові слова: | жувальна карамель, технологія, властивості, грушевий сік, концентрат, екстракт імбиру |
Дата публікації: | 2023-08-28 15:46:16 |
Останні зміни: | 2023-08-28 15:46:16 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | З метою удосконалення рецептури та надання жувальній карамелі функціональних властивостей пропонуємо ввести у рецептуру екстракт імбиру та концентрований грушевий сік. Екстракт імбиру додається на етапі приготування жувальної карамельної маси у кількості 1,43 кг на 1 т продукції разом із ароматизаторами та барвниками. Концентрований грушевий сік додається у кількості 25 кг на етапі приготування желейної начинки, якою заповнюється карамельний джгут. В результаті збалансовано хімічний склад карамелі та сформовано її функціональні властивості. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28980 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28980.pdf Розмір : 804825 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|