Репозиторій ВТЕІ
id: 28980
Назва: Удосконалення технології виробництва карамелі (на матеріалах ТОВ «Вінницька цукерка»)
Автори: Шевчук Г. С.
Ключові слова: жувальна карамель, технологія, властивості, грушевий сік, концентрат, екстракт імбиру
Дата публікації: 2023-08-28 15:46:16
Останні зміни: 2023-08-28 15:46:16
Рік видання: 2023
Аннотація: З метою удосконалення рецептури та надання жувальній карамелі функціональних властивостей пропонуємо ввести у рецептуру екстракт імбиру та концентрований грушевий сік. Екстракт імбиру додається на етапі приготування жувальної карамельної маси у кількості 1,43 кг на 1 т продукції разом із ароматизаторами та барвниками. Концентрований грушевий сік додається у кількості 25 кг на етапі приготування желейної начинки, якою заповнюється карамельний джгут. В результаті збалансовано хімічний склад карамелі та сформовано її функціональні властивості.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28980
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28980.pdf Розмір : 804825 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити