Репозиторій ВТЕІ
id: 28981
Назва: Удосконалення технології виробництва італійських сирів без дозрівання (на матеріалах ТОВ «Аверса-Україна»)
Автори: Чернишева Ю. О.
Ключові слова: італійські сири, технологія, удосконалення, харчовий порошковий барвник, Beta vulgaris
Дата публікації: 2023-08-28 15:47:53
Останні зміни: 2023-08-28 15:47:53
Рік видання: 2023
Аннотація: Відповідно до поставленої мети у першій частині кваліфікаційної роботи було охарактеризовано фізико-хімічний склад і технічні властивості сировини для виробництва сиру Моцарела, вивчено вимоги до якості сировини та проаналізовано сучасну технологію виробництва на підприємстві ТОВ «Аверса-Україна». У другому розділі розроблено рецептуру, технологічну карту та технологічну схему виробництва сиру Моцарела. З метою забезпечення функціональних властивостей розробленого продукту та покращення органолептичних показників до рецептури виробленого сиру додано порошкоподібний барвник на основі Beta vulgaris, який надає характерного яскравого кольору. Охарактеризовано необхідне обладнання для виробництва італійського сиру без дозрівання на ТОВ «Аверса – Україна» та розраховано площу цеху, де буде виготовлятися сир.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28981
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28981.pdf Розмір : 601260 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити