Репозиторій ВТЕІ
id: 28982
Назва: Удосконалення технології виробництва цукатів (на матеріалах ресторану «Scandale royal»)
Автори: Турчик В. А.
Ключові слова: цукати, технологія, технологія, кориця, гвоздика, показники, якість
Дата публікації: 2023-08-28 15:50:13
Останні зміни: 2023-08-28 15:50:13
Рік видання: 2023
Аннотація: В роботі було досліджено фізико-хімічні властивості яблук, розглянуто хімічний склад спецій, в результаті чого було запропоновано удосконалити технологію виробництва цукатів з яблук із додаванням спецій – гвоздики та кориці, що в свою чергу нададуть продукту цікавий аромат і смак. Запропоновано додати на 1 кг яблук 30 г кориці та 20 г гвоздики. В результаті отримано продукти з оригінальним смаком та ароматом з покращеною харчовою цінністю.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28982
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28982.pdf Розмір : 679435 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити