id: | 28988 |
---|---|
Назва: | Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту |
Автори: | Калініна Г. П., Крижак Л. М., Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | йогурт, йогуртовий десерт, властивості, рослинна сировина, фісташкове борошно |
Дата публікації: | 2023-08-28 16:41:13 |
Останні зміни: | 2023-08-28 16:41:13 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | У статті проведено аналітичний огляд хімічного складу та властивостей рослинної сировини з подальшою метою розробки йогуртового десерту. В якості дослідного мате- ріалу використано тонкодисперсний порошок на основі рослинної сировини – фісташкове борошно. Збагачення йогуртів рослинною сировиною дозволить зaбезпечити продукт білками, жирами, cклaдними поліcaxaридaми, вітaмінaми тa мінерaльними речовинaми роcлинного поxодження. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28988 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Таврійський науковий вісник. 2022. Вип. 6. С. 68-73 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28988.pdf Розмір : 406837 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|