Репозиторій ВТЕІ
id: 28988
Назва: Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту
Автори: Калініна Г. П., Крижак Л. М., Іваніщева О. А.
Ключові слова: йогурт, йогуртовий десерт, властивості, рослинна сировина, фісташкове борошно
Дата публікації: 2023-08-28 16:41:13
Останні зміни: 2023-08-28 16:41:13
Рік видання: 2022
Аннотація: У статті проведено аналітичний огляд хімічного складу та властивостей рослинної сировини з подальшою метою розробки йогуртового десерту. В якості дослідного мате- ріалу використано тонкодисперсний порошок на основі рослинної сировини – фісташкове борошно. Збагачення йогуртів рослинною сировиною дозволить зaбезпечити продукт білками, жирами, cклaдними поліcaxaридaми, вітaмінaми тa мінерaльними речовинaми роcлинного поxодження.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28988
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Таврійський науковий вісник. 2022. Вип. 6. С. 68-73
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28988.pdf Розмір : 406837 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити