id: | 28995 |
---|---|
Назва: | Крафтове виробництво сиру: процес адаптації до європейського сироваріння |
Автори: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | крафтові сири, європейське сироваріння, трава «Анчан» (Clitoria ternatea), екстракт волошки чорної, вінницький регіон |
Дата публікації: | 2023-08-29 11:05:03 |
Останні зміни: | 2023-08-29 11:05:03 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | При технологічному процесі розглядали перебіг основних ферментативних процесів, враховували теплову обробку молока, кількість доданої води для розкислення сироватки та кількість солі в сирі. Оскільки ці фактори є важливими для оптимізації технологічного процесу, то нами було проведено дослідження їх взаємного впливу. Вибір цих факторів пояснюється тим, що вони мають найбільший вплив на вміст вологи в крафтовому сирі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28995 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 16 листоп. 2022 р. Київ, 2022. С. 52-54 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28995.pdf Розмір : 1382959 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|