id: | 28997 |
---|---|
Назва: | Застосування THERMOMIX у технологічному процесі приготування нетрадиційного хумусу |
Автори: | Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | інгредієнти, THERMOMIX, технологія, інновації, гарбуз, показники якості, експлуатація |
Дата публікації: | 2023-08-29 11:34:28 |
Останні зміни: | 2023-08-29 11:34:28 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | У статті обґрунтовано доцільність використання гарбуза як функціонального інгредієнта у рецептурі традиційного хумусу. Представлено технологічну документацію на розроблену страву близькосхідної кухні – хумус «Гарбузовий», досліджено особливості та переваги застосування THERMOMIX з метою розробки інноваційної технології хумусу як джерела важливих дефіцитних нутрієнтів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28997 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. Х Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 06-07 жовт. 2022 р. Вінниця, 2022. Ч. 3. С. 149-157 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28997.pdf Розмір : 274760 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|