Репозиторій ВТЕІ
id: 28998
Назва: Технологічні особливості приготування фруктових салатів для профілактики депресивних станів
Автори: Семко Т. В., Іваніщева О. А.
Ключові слова: фруктові салати, невротичні стани, технологія, харчова цінність
Дата публікації: 2023-08-29 12:11:41
Останні зміни: 2023-08-29 12:11:41
Рік видання: 2022
Аннотація: Метою дослідження є розробка рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій, визначення технологічних особливостей їх приготування та якості. Результати. Проаналізувавши вміст необхідних при невротичних станах і депресії вітамінів, макро- та мікроелементів у фруктах, для розробки рецептури фруктового салату було обрано апельсини, банани, авокадо, ківі, лимон.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28998
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 06 жовт. 2022 р. Львів, 2022. С. 200-203
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28998.pdf Розмір : 688845 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити