id: | 28998 |
---|---|
Назва: | Технологічні особливості приготування фруктових салатів для профілактики депресивних станів |
Автори: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | фруктові салати, невротичні стани, технологія, харчова цінність |
Дата публікації: | 2023-08-29 12:11:41 |
Останні зміни: | 2023-08-29 12:11:41 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Метою дослідження є розробка рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій, визначення технологічних особливостей їх приготування та якості. Результати. Проаналізувавши вміст необхідних при невротичних станах і депресії вітамінів, макро- та мікроелементів у фруктах, для розробки рецептури фруктового салату було обрано апельсини, банани, авокадо, ківі, лимон. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28998 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 06 жовт. 2022 р. Львів, 2022. С. 200-203 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28998.pdf Розмір : 688845 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|