Репозиторій ВТЕІ
id: 28999
Назва: Удосконалення технології кисломолочного сиру функціонального призначення
Автори: Семко Т.В., Іваніщева О.А.
Ключові слова: функціональні продукти, кисломолочний сир, технологія, удосконалення, сушена вишня
Дата публікації: 2023-08-29 12:23:00
Останні зміни: 2023-08-29 12:23:00
Рік видання: 2022
Аннотація: М’який кисломолочний сир пропонується виготовляти кислотно-сичужним способом коагуляції білків молока. Висока температура пастеризації молока (90 °С) дозволить підвищити вихід сиру на 20– 25%. Для формування пікантного смаку сиру «Горіхово-вишневий», збагачення його харчовими волокнами та органічними кислотами нами запропоновано використовувати як наповнювач сушену вишню.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28999
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Current trends in the development of modern scientific thought : proceedings of the I International Scientific and Practical Conference. Haifa, September 27–30, 2022, Haifa, Israel, 2022. Р. 508-511
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28999.pdf Розмір : 210394 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити