Репозиторій ВТЕІ
id: 29000
Назва: Обґрунтування удосконалення рецептури плодово-ягідного зефіру шляхом додавання рослинного білка
Автори: Семко Т. В., Іваніщева О. А.
Ключові слова: плодово-ягідний зефір, технологія, удосконалення, рослинний білок, рецептура, соєвий білок
Дата публікації: 2023-08-29 12:29:53
Останні зміни: 2023-08-29 12:29:53
Рік видання: 2022
Аннотація: Завданням покращення рецептури є поліпшення якості виробу, а саме отримання зефіру з рівномірною структурою і консистенцією, щоб зберігав свою форму впродовж всього терміну зберігання виробу без його швидкого висихання. Білки є одним з головним і обов’язкових компонентів здоров’я та повноцінної їжі. Одним з методів удосконалення рецептур зефіру є використання рослинних білків. Для досягнення поставленого завдання зефір виготовляють за рецептурою, що містить патоку, пюре, піноутворювач у вигляді яєчного білка, пектину, лактату натрію і цукру-піску, а також додатково в якості піноутворювача пропонується додавання соєвого білка.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29000
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 15 листоп. 2022. Київ, 2022. С. 100-102
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29000.pdf Розмір : 876282 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити