id: | 29249 |
---|---|
Назва: | Соціально-економічний розвиток ресторанного бізнесу в Україні |
Автори: | Постова В. В., Трохимчук В. В. |
Ключові слова: | ресторанне господарство, система харчування, здорове населення, суспільний розвиток, професійна підготовка |
Дата публікації: | 2024-03-11 10:12:55 |
Останні зміни: | 2024-03-11 10:12:55 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | У статті проведено дослідження розвитку теоретико-методичних положень та практичних рекомендацій щодо ресторанного господарства як специфічної галузі національного господарства. Було схематично представлено місце і роль харчування у суспільному розвитку, а також напрями стимулювання соціально-економічного розвитку ресторанного господарства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29249 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Туризм: наука, освіта, практика : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., м. Рівне, 20 квіт. 2023 р. Рівне, 2023. С. 109-114 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29249.pdf Розмір : 558603 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|