id: | 29355 |
---|---|
Назва: | Вдосконалення додаткових послуг як фактор підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства (на матеріалах готельно-ресторанного комплексу «Drive Club») |
Автори: | Пенішкевич Є. |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес, послуги, додаткові послуги, класифікація додаткових послуг, конкурентоспроможність |
Дата публікації: | 2024-06-13 15:39:12 |
Останні зміни: | 2024-06-13 15:39:12 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі визначено сутність та значення додаткових послуг як фактору підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства; охарактеризовано види додаткових послуг, які надаються в закладах готельно-ресторанного господарства; встановлено основні умови для впровадження додаткових послуг в закладах готельно-ресторанного господарства; проведено організаційно-економічну характеристику готельно-ресторанного комплексу «Drive Club»; проаналізовано особливості надання додаткових послуг у досліджуваному закладі; досліджено найбільш прибуткові послуги закладу; удосконалено організацію надання додаткових послуг; розроблено нові послуги для готельно-ресторанного комплексу «Drive Club»; проведено оцінку ефективності від удосконалення та впровадження нових послуг. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29355 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29355.pdf Розмір : 6576647 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|