id: | 29439 |
---|---|
Назва: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав’ярень на ринку ресторанних послуг м. Вінниці (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ушаков Михайло Григорович, кав’ярня «Capuch», м. Вінниця») |
Автори: | Семенюк Д. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність кав'ярень, ринок ресторанних послуг, кав'ярні, ресторанні послуги, конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2024-06-18 12:26:56 |
Останні зміни: | 2024-06-18 12:26:56 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Метою кваліфікаційної роботи є дослідження конкурентоспроможності кав’ярень на ринку закладів ресторанного господарства в умовах сьогоденних викликів та визначення шляхів її підвищення. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29439 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29439.pdf Розмір : 4874597 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|