id: | 29454 |
---|---|
Назва: | Впровадження екологічних інновацій в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ресторану «Лезгинка») |
Автори: | Волошин О. |
Ключові слова: | інновації, екологічні інновації, екологізація, заклади ресторанного господарства, індустрія гостинності |
Дата публікації: | 2024-06-18 14:13:47 |
Останні зміни: | 2024-06-18 14:13:47 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність та зміст екологічних інновацій в індустрії гостинності. Охарактеризовано зарубіжний досвід використання екологічних інновацій в закладах ресторанного господарства. Досліджено застосування екологічних інновацій у діяльності закладів ресторанного господарства України. Проаналізовано господарську та фінансову діяльність ресторану «Лезгинка». Запропоновано шляхи впровадження екологічних інновацій у діяльність та охарактеризовано ефективність застосування екологічних інновацій у ресторані «Лезгинка». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29454 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29454.pdf Розмір : 5488190 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|