id: | 29458 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва зефіру із використанням локальної сировини (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м.Вінниця») |
Автори: | Бондаренко М.В. |
Ключові слова: | зефір, локальна сировина, виробництво, обладнання, аронія або горобина чорноплідна |
Дата публікації: | 2024-06-19 09:52:18 |
Останні зміни: | 2024-06-19 09:52:18 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Темп життя сучасної людини і стрімке погіршення екологічної ситуації Україні та світі спонукає індустрію до розроблення харчових продуктів нового покоління з використанням як традиційних, так і нетрадиційних сировинних інгредієнтів. Для повноцінної та злагодженої роботи всього організму людини, необхідно збагачувати раціон продуктами, що багаті біологічно-активними речовинами. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29458 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 59 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29458.pdf Розмір : 6845451 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|