id: | 29464 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва двошарового желейного мармеладу (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м.Вінниця») |
Автори: | Малініч О. Л. |
Ключові слова: | мармелад, виробництво, удосконалення, гарбузове пюре, желатин |
Дата публікації: | 2024-06-19 10:12:29 |
Останні зміни: | 2024-06-19 10:12:29 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Удосконалення існуючих технологій пастильно-мармеладних та желейних виробів з плодової сировини є однією з актуальних проблем галузі. Згідно технології удосконалення отримуються нові продукти, розширяється асортимент з додаванням функціональних властивостей виробів. Запропоноване нами удосконалення двошарового мармеладу є однією з актуальних тем кондитерської галузі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29464 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29464.pdf Розмір : 5894718 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|