Репозиторій ВТЕІ
id: 29464
Назва: Удосконалення технології виробництва двошарового желейного мармеладу (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м.Вінниця»)
Автори: Малініч О. Л.
Ключові слова: мармелад, виробництво, удосконалення, гарбузове пюре, желатин
Дата публікації: 2024-06-19 10:12:29
Останні зміни: 2024-06-19 10:12:29
Рік видання: 2024
Аннотація: Удосконалення існуючих технологій пастильно-мармеладних та желейних виробів з плодової сировини є однією з актуальних проблем галузі. Згідно технології удосконалення отримуються нові продукти, розширяється асортимент з додаванням функціональних властивостей виробів. Запропоноване нами удосконалення двошарового мармеладу є однією з актуальних тем кондитерської галузі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29464
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29464.pdf Розмір : 5894718 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити