Репозиторій ВТЕІ
id: 29465
Назва: Удосконалення технології виробництва глазурованого сиру з фруктовим наповнювачем (за матеріалами «Приватне підприємство «Чагівське», с. Чагів, Вінницька обл.»)
Автори: Прибилович В.І.
Ключові слова: глазурований сирок, айва, журавлина, виробництво, удосконалення
Дата публікації: 2024-06-19 10:15:24
Останні зміни: 2024-06-19 10:15:24
Рік видання: 2024
Аннотація: В даний час в харчовій промисловості України все більше уваги приділяється створенню харчових продуктів, що забезпечують фізіологічну потребу в життєвоважливих макро- і мікронутрієнтів, а також харчових волокнах, які визнані необхідними компонентами харчування. Молочні продукти найбільш повно відповідають формулі раціонального харчування. Однак окремі цінні в харчовому відношенні нутрієнти або відсутні в їх складі або знаходяться в незначній кількості, так як вітамінна і мінеральна цінність молока значно коливається в залежності від сезону і пори року.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29465
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29465.pdf Розмір : 6121027 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити