id: | 29467 |
---|---|
Назва: | Ефективність просування закладів ресторанного господарства в соціальних мережах (на матеріалах ресторану «Red Zeppelin») |
Автори: | Третяк В. |
Ключові слова: | соціальні мережі, просування ресторанних послуг, ресторан, індустрія гостинності |
Дата публікації: | 2024-06-19 10:19:00 |
Останні зміни: | 2024-06-19 10:19:00 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність соціальних медіа, їх переваги і недоліки. Визначено стратегію просування закладу ресторанного господарства у соціальних мережах. Охарактеризовано особливості просування закладів ресторанного господарства в соціальних мережах. Проаналізовано господарську діяльності досліджуваного закладу. Розкрито методи просування та проаналізовано діяльність ресторану «Red Zeppeling» в соціальній мережі Інстаграм. Запропоновані рекомендації щодо удосконалення методів просування ресторанних послуг. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29467 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 55 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29467.pdf Розмір : 5398485 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|