Репозиторій ВТЕІ
id: 29467
Назва: Ефективність просування закладів ресторанного господарства в соціальних мережах (на матеріалах ресторану «Red Zeppelin»)
Автори: Третяк В.
Ключові слова: соціальні мережі, просування ресторанних послуг, ресторан, індустрія гостинності
Дата публікації: 2024-06-19 10:19:00
Останні зміни: 2024-06-19 10:19:00
Рік видання: 2023
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розкрито сутність соціальних медіа, їх переваги і недоліки. Визначено стратегію просування закладу ресторанного господарства у соціальних мережах. Охарактеризовано особливості просування закладів ресторанного господарства в соціальних мережах. Проаналізовано господарську діяльності досліджуваного закладу. Розкрито методи просування та проаналізовано діяльність ресторану «Red Zeppeling» в соціальній мережі Інстаграм. Запропоновані рекомендації щодо удосконалення методів просування ресторанних послуг.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29467
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 55 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29467.pdf Розмір : 5398485 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити