Репозиторій ВТЕІ
id: 29476
Назва: Розроблення технології виробництва морозива молочно-овочевого (за матеріалами «Приватне підприємство «Еко-Молпродукт», с.Некрасове, Вінницька обл.)
Автори: Білостегнюк О.
Ключові слова: молоко, сировина, морозиво, наповнювач, інгредієнт
Дата публікації: 2024-06-19 17:15:02
Останні зміни: 2024-06-19 17:15:02
Рік видання: 2024
Аннотація: В Україні масштабна модернізація молочної промисловості зайняла виробництво морозива наприкінці 90-років. Молочна промисловість є неймовірно важливою галуззю та займає одне з провідних місць в економіці держави. Згідно статистики близько 70-ти підприємств молочної промисловості виготовляють морозиво. Згідно класифікації промисловості молочні виробничі потужності підприємств розділяють на кілька виробничих секторів: завод по виробництву тваринного масла, завод продукції з незбираного молока, вершкового масла, молочних консервів, сиру, казеїну, завод з виробництва морозива та глибокої заморозки та іншого.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29476
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29476.pdf Розмір : 6124976 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити