id: | 29480 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва м’якого сиру з рослинним наповнювачем (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк» м. Баранівка, Житомирська обл.) |
Автори: | Грибан М. |
Ключові слова: | молоко, сир, мікробіологічні показники, розсіл, форма, сичужне згортання |
Дата публікації: | 2024-06-21 11:38:43 |
Останні зміни: | 2024-06-21 11:38:43 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У світі постійно зростає попит на aльтернативні продукти харчування, які відповідають високим стандартам якості та безпеки. Одним із ключових напрямків цієї тенденції є розвиток рослинницьких аналогів традиційних молочних продуктів. У цьому контексті велике значення має виробництво м`якого сиру з рослинним наповнювачем, що поєднує в собі вишуканий смак та корисні властивості. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29480 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29480.pdf Розмір : 4503612 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|