Репозиторій ВТЕІ
id: 29482
Назва: Удосконалення технології приготування страв з телятини у хоспері (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Шелест Любов Василівна, ресторан «T-Bone»)
Автори: Дроботюк М.
Ключові слова: технології, м'ясо, телятина колаген, сушіння, слайси, переробний комплекс
Дата публікації: 2024-06-21 11:54:22
Останні зміни: 2024-06-21 11:54:22
Рік видання: 2024
Аннотація: Страви з телятини сьогодні є надзвичайно популярними, оскільки телятина є досить універсальним продуктом. Телятину використовують у приготуванні як гарячих страв, так і холодних, також своє застосування м’ясо телят знаходить в основних стравах. Проте, найбільше телятину використовують при приготуванні гарячих страв, приготованих на мангалі, за технологіями су-від, у хоспері.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29482
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29482.pdf Розмір : 5388453 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити