id: | 29486 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва кисломолочних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк», м. Баранівка, Житомирська обл.») |
Автори: | Смокорівський Є. |
Ключові слова: | молоко, сировина, кисломолочні продукти, нетрадиційні види молока |
Дата публікації: | 2024-06-21 12:34:28 |
Останні зміни: | 2024-06-21 12:34:28 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Сьогодні немає сумніву, що екосередовище та продукти з використанням нетрадиційних видів молока стали «ключовими». Проблема не тільки в стані здоров'я українців але, в розумінні показника цивілізованості та соціально-економічного розвитку України яка формує базу під ЄС стандарти. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29486 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29486.pdf Розмір : 6306837 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|