id: | 29487 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва джему фруктового (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Прилуцький Валерій Юрійович, ТМ « Love Luka», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.») |
Автори: | Стейскал М. |
Ключові слова: | продукт, технологія, цукор, джем, фрукти |
Дата публікації: | 2024-06-21 12:37:39 |
Останні зміни: | 2024-06-21 12:37:39 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | На сьогоднішній день здорове, раціональне харчування людини є однією з найважливіших проблем. Оскільки за останні роки спостерігається різке зниження калорійності продуктів споживання, зменшення в них білків, жирів, вітамінів, вуглеводів та інших поживних речовин. Саме продукція консервної промисловості забезпечує нас високо вітамінізованим, здоровим харчуванням яке може тривалий час зберігати свої поживні якості. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29487 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29487.pdf Розмір : 5220132 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|