Репозиторій ВТЕІ
id: 29487
Назва: Удосконалення технології виробництва джему фруктового (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Прилуцький Валерій Юрійович, ТМ « Love Luka», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.»)
Автори: Стейскал М.
Ключові слова: продукт, технологія, цукор, джем, фрукти
Дата публікації: 2024-06-21 12:37:39
Останні зміни: 2024-06-21 12:37:39
Рік видання: 2024
Аннотація: На сьогоднішній день здорове, раціональне харчування людини є однією з найважливіших проблем. Оскільки за останні роки спостерігається різке зниження калорійності продуктів споживання, зменшення в них білків, жирів, вітамінів, вуглеводів та інших поживних речовин. Саме продукція консервної промисловості забезпечує нас високо вітамінізованим, здоровим харчуванням яке може тривалий час зберігати свої поживні якості.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29487
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29487.pdf Розмір : 5220132 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити