id: | 29490 |
---|---|
Назва: | Оздоровче харчування = Health supply |
Автори: | Семко Т. |
Ключові слова: | харчування, оздоровче харчування, нутрієнти, продукти, сировина, енергетична цінність, харчова цінність |
Дата публікації: | 2024-06-21 13:00:15 |
Останні зміни: | 2024-06-21 13:00:15 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо «Оздоровче харчування» та опанування теоретичними засадами щодо нутрієнтного метаболізму, сумісності окремих нутрієнтів в технологіях харчової продукції та сучасних підходів до організації оздоровчого харчування відпочиваючих в умовах курорту у відповідності до державного законодавства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29490 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 24 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29490.pdf Розмір : 299562 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|