id: | 29492 |
---|---|
Назва: | Контроль якості та безпечності харчових продуктів = Quality control and safety of food production |
Автори: | Семко Т. |
Ключові слова: | контроль, якість, харчова безпека, управління, система, НАССР |
Дата публікації: | 2024-06-21 13:18:08 |
Останні зміни: | 2024-06-21 13:18:08 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» спрямовані на те, щоб дати здобувачам вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29492 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. студ. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 22 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29492.pdf Розмір : 348101 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|