Репозиторій ВТЕІ
id: 29493
Назва: Удосконалення технології виробництва хліба з додаванням яблука і кориці (за матеріалами «Фізична особа –підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м.Вінниця»)
Автори: Слободянюк Т.
Ключові слова: хліб, пекарня, крафт, спеції кориця, яблуко
Дата публікації: 2024-06-21 15:52:10
Останні зміни: 2024-06-21 15:52:10
Рік видання: 2024
Аннотація: В Україні хліб належить до основних харчування. Основна галузь харчової промисловості України продуктів хлібопекарська є однією з промисловості, яка за виробничими потужністю, механізацією технологічних процесів, асортиментом спроможна забезпечити населення різними видами хлібобулочних виробів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29493
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29493.pdf Розмір : 5608857 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити